Tuinkantoor.

Een op maat gemaakt kantoor voor thuis als bijgebouw.

Een tuinkantoor naar jouw wensen

Heb je een grote tuin en zou je daar graag wat meer tijd doorbrengen? Dan is een tuinkantoor de ideale oplossingen. Met een op maat gemaakte unit van De Schans past het kantoor altijd in jouw tuin.

We leveren grote of kleine units met een enkele of meerdere ruimtes. Kies voor een veranda of terras, om je werkplek op zonnige dagen nog dichter naar de natuur te verplaatsen.

Geheel in jouw stijl

Wil jij een bijzonder ontwerp voor een kantoor in de tuin? Met onze maatwerk tuinkantoren kun je rekenen op een uniek design dat geheel in jouw stijl is. Kies voor een houten unit voor een landelijke stijl of voeg metalen accenten toe voor een moderne uitstraling.

Je kunt zelfs sanitaire voorzieningen of een keuken aan je tuinkantoor toevoegen. Zo kun je ook op regenachtige dagen volop van je tuinkantoor genieten.

Wil jij een uniek tuinkantoor?

Wil jij graag een tuinkantoor dat echt volledig aan jouw wensen voldoet? Maak dan gebruik van onze maatwerk oplossingen.

Wacht niet langer en neem direct contact met ons op voor meer informatie. Onze contactgegevens vind je onderaan de pagina.

Benieuwd wat een maatwerk unit kost?

Ga naar de online calculator en ontvang direct een prijsindicatie voor een maatwerk unit.

Bereken direct

Veelgestelde vragen

Welke maatwerk oplossingen kunnen jullie voorzien?

We hebben sinds 1978 alle maatwerk oplossingen voorzien die werden aangevraagd. Dit varieert van standaard oplossingen als portiersloges, kassa-units en klaslokalen, tot speciale toepassingen als thuiskantoren, gyms, foodstands, tuinhuizen, en meer. Ben je benieuwd of we je bij jouw verzoek kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via het formulier, e-mail of telefoon.

Leveren jullie ook standaard oplossingen?

De Schans levert geen standaardoplossingen, maar wellicht kunnen we je wel verder helpen. Onze zusterondernemingen, Dit Is Plek, Thuis Aan Huis en Modular Building Company vallen, net als ons, onder de Orange Cabins & Rental Group. Wellicht verkopen we binnen de groep precies wat jij zoekt, en kunnen we je alsnog aan je gewenste cabine of unit helpen.

Wat is de levertijd van een cabine of unit op maat?

De levertijd hangt volledig af van de grootte van het project. Zodra we een goed idee hebben van de grootte van de aanvraag, kunnen we een inschatting maken van de levertijd. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wat is de geschatte prijs van een maatwerk cabine of unit?

Het is moeilijk om een prijsinschatting te maken voor maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat jouw cabine of unit gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een prijsindicatie.

Kunnen units in termijnen worden betaald?

Een maatwerk unit kan in één keer worden betaald, maar huurkoop is ook mogelijk. Zo spreid je de betaling over verschillende termijn. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw units maandelijks af te betalen in 3 jaar. Vraag bij een account manager naar de mogelijkheden.

Horeca & Evenementen
Foodstand / Horecagebouw Lees meer
Thuis
Tuinhuis Lees meer
Onderwijs & Kinderopvang
Klaslokalen Lees meer

Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor een unit of cabine?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we laten je direct weten of we iets voor je kunnen betekenen.

Neem contact op