Projecten uit het verleden.

Scroll naar beneden om een aantal projecten uit het verleden te bekijken.

Onderwijs & Kinderopvang

BSO en KDV op maat

Verschillende op maat gemaakte units vormen tegenwoordig het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang van vele kinderen.

De opdrachtgevers zochten een betaalbaar en snel geleverd gebouw om de BSO en KDV in te vestigen. Met een op maat gemaakte unit van De Schans konden we een stijlvolle oplossing binnen korte tijd leveren.

Industrie

Bouwkeet in bedrijfskleuren

We hebben voor verschillende klanten een bouwkeet op maat verzorgd.

Zo kan op de bouwplaats een bouwkeet worden geplaatst in de bedrijfsidentiteit van de klant. Zo is voor de werknemers duidelijk welke bouwkeet van het bedrijf is, en zo wordt de naamsbekendheid van het bedrijf tegelijkertijd versterkt.

Thuis

Op maat gemaakt buitenverblijf

Voor verschillende klanten hebben we op maat gemaakte tuinhuizen gemaakt, die als bijgebouwen op het terrein van de klant zijn geplaatst.

Deze particulieren zochten naar een stijlvolle oplossing voor een buitenverblijf, met verschillende doeleinden. We hebben voor onze klanten een stijlvol gastenverblijf, thuiskantoor en tuinhuis gerealiseerd.

Horeca & Evenementen

Toegangscontrole voor jachtenbouwer Oceanco

We hebben voor Oceanco, de bouwer van luxe jachten, een toegangsunit gebouwd.

De unit is voorzien van toegangspoorten en een portiersloge. Door de elektronische toegangspoorten is toegang nu alleen nog mogelijk voor geautoriseerde personen, en kan toegangscontrole automatisch plaatsvinden.

Horeca & Evenementen

Unit voor GLOW Eindhoven

Voor GLOW Eindhoven heeft De Schans in samenwerking met andere partijen een op maat gemaakte unit voorzien van een spectaculaire lichtshow.

De “Tunnel of Light” werd tentoongesteld tijdens het jaarlijkse lichkunstfestival in het centrum van de stad.

Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor een unit of cabine?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we laten je direct weten of we iets voor je kunnen betekenen.

Neem contact op