Projecten uit het verleden.

Scroll naar beneden om een aantal projecten uit het verleden te bekijken.

Industrie

Kantoorgebouw voor betoncentrale

Voor een partner hebben we de units aangepast voor een compleet kantoorgebouw in Oostenrijk. Het kantoorgebouw heeft twee keukens, een vergaderruimte, werkplekken, sanitaire faciliteiten en een apart laboratorium op 220m².

Lees meer
Industrie

Woongroep voor arbeidsmigranten

In Zevenbergschen Hoek hebben we een maatwerk woongroep gecreëerd voor Fruitteeltbedrijf Kavelaars. De woongroep voor arbeidsmigranten heeft maatwerk indelingen en afwerking, waarbij rekening is gehouden met de geldende NSF norm (Stichting Normering Flexwonen).

Lees meer
Industrie

Kantoorgebouw voor grondwerkbedrijf

Voor Van Loon Grondwerken te Wouw hebben we een maatwerk kantoorgebouw gerealiseerd. Het kantoor heeft een op maat gemaakte indeling en de afwerking van het gebouw is precies zoals gewenst door de klant.

Lees meer
Onderwijs & Kinderopvang

Basisschool in Duitsland

Voor een van onze partners hebben wij voor een basisschool in Eggenfelden (Duitsland) containers aangepast, zodat deze gebruikt konden worden als noodlokalen tijdens een verbouwing. Het gaat om de aanpassing van in totaal 54 kantoorunits, die omgebouwd zijn tot een volwaardig schoolgebouw.

Lees meer
Industrie

Sanitaire unit voor Defensie

Voor het ministerie van Defensie hebben we op een oefenlocatie een maatwerk sanitair gebouw gemaakt. Deze unit is precies naar wens van de klant ingedeeld en geïnstalleerd.

Lees meer
Onderwijs & Kinderopvang

Kinderdagverblijf aan huis

Voor een kinderdagverblijf in Roosendaal hebben we op maat gemaakte verblijfsruimtes met een kantoor gerealiseerd. Deze units zijn aan een woonhuis geplaatst.

Lees meer
Horeca & Evenementen

Clubhuis voor sportvereniging

Voor wielervereniging RCMD de Coureur uit Vlaardingen hebben we een maatwerk clubhuis geproduceerd en geïnstalleerd op locatie.

Lees meer
Onderwijs & Kinderopvang

Middelbare school in Duitsland

Voor een van onze partners hebben we 31 units aangepast om samen een complete middelbare school te vormen in Kell am See, Duitsland. De school bestaat uit twee klaslokalen, een wetenschapslokaal, een volledig uitgeruste schoolkeuken met eetzaal, toiletten voor leerlingen, toiletten voor docenten en opslagruimtes.

Lees meer
Onderwijs & Kinderopvang

Kinderdagverblijf in Duitsland

Voor een van onze partners hebben we 16 units aangepast om te dienen als kinderdagverblijf in het Duitse Orenhofen. Alle units voldoen aan de gemeentelijke normen.

Lees meer
Onderwijs & Kinderopvang

Klaslokalen voor scholengemeenschap

Voor scholengeemnschap ’t Rijks hebben we met maatwerk units een uitbreiding van de school gerealiseerd. De school maakt gebruik van extra klaslokalen, gemaakt door De Schans.

Lees meer
Onderwijs & Kinderopvang

Klaslokalen voor Middelbare School

Voor een middelbare school in Roosendaal hebben we extra klaslokalen gerealiseerd die voldoen aan de Frisse Scholen Normering. De indelingen van de klaslokalen en het afwerkingsniveau zijn op maat gemaakt.

Lees meer
Onderwijs & Kinderopvang

BSO en KDV op maat

Verschillende op maat gemaakte units vormen tegenwoordig het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang van vele kinderen.

De opdrachtgevers zochten een betaalbaar en snel geleverd gebouw om de BSO en KDV in te vestigen. Met een op maat gemaakte unit van De Schans konden we een stijlvolle oplossing binnen korte tijd leveren.

Industrie

Bouwkeet in bedrijfskleuren

We hebben voor verschillende klanten een bouwkeet op maat verzorgd.

Zo kan op de bouwplaats een bouwkeet worden geplaatst in de bedrijfsidentiteit van de klant. Zo is voor de werknemers duidelijk welke bouwkeet van het bedrijf is, en zo wordt de naamsbekendheid van het bedrijf tegelijkertijd versterkt.

Thuis

Op maat gemaakt buitenverblijf

Voor verschillende klanten hebben we op maat gemaakte tuinhuizen gemaakt, die als bijgebouwen op het terrein van de klant zijn geplaatst.

Deze particulieren zochten naar een stijlvolle oplossing voor een buitenverblijf, met verschillende doeleinden. We hebben voor onze klanten een stijlvol gastenverblijf, thuiskantoor en tuinhuis gerealiseerd.

Horeca & Evenementen

Toegangscontrole voor jachtenbouwer Oceanco

We hebben voor Oceanco, de bouwer van luxe jachten, een toegangsunit gebouwd.

De unit is voorzien van toegangspoorten en een portiersloge. Door de elektronische toegangspoorten is toegang nu alleen nog mogelijk voor geautoriseerde personen, en kan toegangscontrole automatisch plaatsvinden.

Horeca & Evenementen

Unit voor GLOW Eindhoven

Voor GLOW Eindhoven heeft De Schans in samenwerking met andere partijen een op maat gemaakte unit voorzien van een spectaculaire lichtshow.

De “Tunnel of Light” werd tentoongesteld tijdens het jaarlijkse lichkunstfestival in het centrum van de stad.

Benieuwd wat een maatwerk unit kost?

Ga naar de online calculator en ontvang direct een prijsindicatie voor een maatwerk unit.

Bereken direct

Betaalbare maatwerk oplossingen

Efficiënter werken met de ideale unit

Levenslange service

Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor een unit of cabine?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we laten je direct weten of we iets voor je kunnen betekenen.

Neem contact op