Tuinhuis.

Een op maat gemaakt tuinhuis.

Maatwerk tuinhuis laten bouwen?

Wil je graag iets bijzonders maken van je tuin? Kies dan voor een uniek tuinhuis. Bij De Schans leveren we uitsluitend maatwerk tuinhuizen om volledig aan jouw behoeften te kunnen voldoen.

Een grasdak, sloten op de deur, draai-kiepramen, een klimaatsysteem, stroomvoorzieningen etc. Noem het maar op en wij passen het toe in jouw unieke tuinhuis.

Van extra opslag tot extra leefruimte

Of je het tuinhuis nu wil gebruiken voor extra opslag of voor extra leefruimte, De Schans denkt met je mee. De beste plaatsing van ramen en deuren, electriciteitspunten etc. We helpen je om jouw ideale tuinhuis te ontwerpen.

Kies bijvoorbeeld voor grote openslaande deuren en een overkapping als je een gezellige leefruimte van je tuinhuis wil maken. Op warmere dagen kun je zo de leefruimte naar buiten uitbreiden.

Wil jij een uniek tuinhuis?

Voor een echt uniek tuinhuis ben je bij De Schans aan het juiste adres.

Scroll direct naar beneden om contact met ons op te nemen. We beantwoord graag al je vragen.

Benieuwd wat een maatwerk unit kost?

Ga naar de online calculator en ontvang direct een prijsindicatie voor een maatwerk unit.

Bereken direct

Veelgestelde vragen

Welke maatwerk oplossingen kunnen jullie voorzien?

We hebben sinds 1978 alle maatwerk oplossingen voorzien die werden aangevraagd. Dit varieert van standaard oplossingen als portiersloges, kassa-units en klaslokalen, tot speciale toepassingen als thuiskantoren, gyms, foodstands, tuinhuizen, en meer. Ben je benieuwd of we je bij jouw verzoek kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via het formulier, e-mail of telefoon.

Leveren jullie ook standaard oplossingen?

De Schans levert geen standaardoplossingen, maar wellicht kunnen we je wel verder helpen. Onze zusterondernemingen, Dit Is Plek, Thuis Aan Huis en Modular Building Company vallen, net als ons, onder de Orange Cabins & Rental Group. Wellicht verkopen we binnen de groep precies wat jij zoekt, en kunnen we je alsnog aan je gewenste cabine of unit helpen.

Wat is de levertijd van een cabine of unit op maat?

De levertijd hangt volledig af van de grootte van het project. Zodra we een goed idee hebben van de grootte van de aanvraag, kunnen we een inschatting maken van de levertijd. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wat is de geschatte prijs van een maatwerk cabine of unit?

Het is moeilijk om een prijsinschatting te maken voor maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat jouw cabine of unit gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een prijsindicatie.

Horeca & Evenementen
Toegangscontrole & kassa’s Lees meer
Horeca & Evenementen
Sanitair-unit Lees meer
Horeca & Evenementen
Merkactivaties Lees meer

Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor een unit of cabine?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we laten je direct weten of we iets voor je kunnen betekenen.

Neem contact op