Portiersloge.

Op maat gemaakte portiersloges.

Maatwerk portiersloges

Heb jij een portiersloge nodig voor een hotel, parkeerplaats, ziekenhuis, evenementenhal of andere gelegenheid? Bij De Schans maken we iedere portiersloge op maat. Zo bepaal jij het uiterlijk en de eigenschappen.

Je kunt kiezen voor een grote of een kleine unit. Met of zonder schuifraam. En met of zonder sanitaire voorzieningen. Alles is mogelijk bij De Schans.

Veiligheid staat voorop

Wil je de portier of beveiliger een veilige werkplek geven? Wij kunnen de portiersloge van allerlei veiligheidsmaatregelen voorzien. Denk aan een uitgifteschuif, veilige sloten en dubbel glas.

Verder kunnen we het portiershokje ook voorzien van isolatie, klimaatbeheersing, sanitaire voorzieningen, een keuken of andere gewenste toevoegingen.

Meer weten over een portiersunit op maat?

Ben jij op zoek naar een maatwerk oplossing voor een portiersloge? Dan kan De Schans jou verder helpen.

Scroll naar beneden om direct contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Benieuwd wat een maatwerk unit kost?

Ga naar de online calculator en ontvang direct een prijsindicatie voor een maatwerk unit.

Bereken direct

Veelgestelde vragen

Welke maatwerk oplossingen kunnen jullie voorzien?

We hebben sinds 1978 alle maatwerk oplossingen voorzien die werden aangevraagd. Dit varieert van standaard oplossingen als portiersloges, kassa-units en klaslokalen, tot speciale toepassingen als thuiskantoren, gyms, foodstands, tuinhuizen, en meer. Ben je benieuwd of we je bij jouw verzoek kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via het formulier, e-mail of telefoon.

Leveren jullie ook standaard oplossingen?

De Schans levert geen standaardoplossingen, maar wellicht kunnen we je wel verder helpen. Onze zusterondernemingen, Dit Is Plek, Thuis Aan Huis en Modular Building Company vallen, net als ons, onder de Orange Cabins & Rental Group. Wellicht verkopen we binnen de groep precies wat jij zoekt, en kunnen we je alsnog aan je gewenste cabine of unit helpen.

Wat is de levertijd van een cabine of unit op maat?

De levertijd hangt volledig af van de grootte van het project. Zodra we een goed idee hebben van de grootte van de aanvraag, kunnen we een inschatting maken van de levertijd. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wat is de geschatte prijs van een maatwerk cabine of unit?

Het is moeilijk om een prijsinschatting te maken voor maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat jouw cabine of unit gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een prijsindicatie.

Onderwijs & Kinderopvang
Kinderdagverblijf Lees meer
Thuis
Gastenverblijf Lees meer
Industrie
Installatieberging Lees meer

Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor een unit of cabine?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we laten je direct weten of we iets voor je kunnen betekenen.

Neem contact op