Kantoorruimte.

Op maat gemaakte kantoorruimtes.

Kantoorunit als kantoorruimte

Een kantoorunit kan uitstekend gebruikt worden als (extra) kantoorruimte. Het prettige van kantoor units is dat ze altijd uitgebreid kunnen worden. Dus als je bedrijf in verloop van tijd groeit, zet je er een extra unit naast of bovenop om meer kantoorruimte te creëren.

De units kunnen overigens overal geplaatst worden. Zo kun je kiezen voor een gunstige locatie dicht bij het openbaar vervoer of een grote toegangsweg.

Een aangenaam werkklimaat

Onze units kunnen van alle gemakken worden voorzien, zoals sanitaire voorzieningen, een keuken, verwarming, airconditioning, grote ramen voor veel natuurlijk daglicht en noem maar op. Zo kun je heel eenvoudig een aangenaam werkklimaat creëren.

Aangezien we bij De Schans uitsluitend maatwerk leveren, kunnen we volledig in jouw behoeften voorzien. Van afmetingen tot materialen, jij bepaalt hoe jouw kantoor eruit komt te zien.

Op zoek naar kantoorruimte op maat?

Bij ons kun je rekenen op volledig maatwerk. Geen unit of prefab module is hetzelfde. Jij bepaalt dus volledig de look en feel van jouw kantoor.

Interesse? Scroll dan naar beneden om direct contact met ons op te nemen.

Benieuwd wat een maatwerk unit kost?

Ga naar de online calculator en ontvang direct een prijsindicatie voor een maatwerk unit.

Bereken direct

Veelgestelde vragen

Welke maatwerk oplossingen kunnen jullie voorzien?

We hebben sinds 1978 alle maatwerk oplossingen voorzien die werden aangevraagd. Dit varieert van standaard oplossingen als portiersloges, kassa-units en klaslokalen, tot speciale toepassingen als thuiskantoren, gyms, foodstands, tuinhuizen, en meer. Ben je benieuwd of we je bij jouw verzoek kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via het formulier, e-mail of telefoon.

Leveren jullie ook standaard oplossingen?

De Schans levert geen standaardoplossingen, maar wellicht kunnen we je wel verder helpen. Onze zusterondernemingen, Dit Is Plek, Thuis Aan Huis en Modular Building Company vallen, net als ons, onder de Orange Cabins & Rental Group. Wellicht verkopen we binnen de groep precies wat jij zoekt, en kunnen we je alsnog aan je gewenste cabine of unit helpen.

Wat is de levertijd van een cabine of unit op maat?

De levertijd hangt volledig af van de grootte van het project. Zodra we een goed idee hebben van de grootte van de aanvraag, kunnen we een inschatting maken van de levertijd. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wat is de geschatte prijs van een maatwerk cabine of unit?

Het is moeilijk om een prijsinschatting te maken voor maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat jouw cabine of unit gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een prijsindicatie.

Kunnen units in termijnen worden betaald?

Een maatwerk unit kan in één keer worden betaald, maar huurkoop is ook mogelijk. Zo spreid je de betaling over verschillende termijn. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw units maandelijks af te betalen in 3 jaar. Vraag bij een account manager naar de mogelijkheden.

Onderwijs & Kinderopvang
Kinderdagverblijf Lees meer
Thuis
Tuinkantoor Lees meer
Industrie
Toegangsunit Lees meer

Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor een unit of cabine?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we laten je direct weten of we iets voor je kunnen betekenen.

Neem contact op