Gastenverblijf.

Een bijgebouw als gastenverblijf, volledig op maat gemaakt.

Gastenverblijf in een bijgebouw op maat

Ben jij iemand die graag gasten ontvangt en het gezellig wil maken? Overweeg dan de mogelijkheid van een gastenverblijf in een bijgebouw op maat.

Met een maatwerk oplossing van De Schans bepaal jij volledig de afmetingen, het uiterlijk en de sfeer van het verblijf van jouw gasten.

Kies voor landelijk of modern

Kies voor een landelijke uitstraling van hout of een moderne look met metalen accenten. Jij bepaalt hoe het gastenverblijf eruit komt te zien en welke sfeer het uitstraalt.

Kies voor een aangrenzende veranda of overkapping om het verblijf naar buiten uit te breiden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Maatwerk oplossingen voor een gastenverblijf

Ben jij op zoek naar een gastenverblijf als bijgebouw dat geheel op maat wordt gemaakt? Bij De Schans leveren we uitsluitend maatwerk en kunnen we dus geheel aan jouw eisen en wensen voldoen.

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Scroll naar beneden voor onze contactinformatie.

Benieuwd wat een maatwerk unit kost?

Ga naar de online calculator en ontvang direct een prijsindicatie voor een maatwerk unit.

Bereken direct

Veelgestelde vragen

Welke maatwerk oplossingen kunnen jullie voorzien?

We hebben sinds 1978 alle maatwerk oplossingen voorzien die werden aangevraagd. Dit varieert van standaard oplossingen als portiersloges, kassa-units en klaslokalen, tot speciale toepassingen als thuiskantoren, gyms, foodstands, tuinhuizen, en meer. Ben je benieuwd of we je bij jouw verzoek kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via het formulier, e-mail of telefoon.

Leveren jullie ook standaard oplossingen?

De Schans levert geen standaardoplossingen, maar wellicht kunnen we je wel verder helpen. Onze zusterondernemingen, Dit Is Plek, Thuis Aan Huis en Modular Building Company vallen, net als ons, onder de Orange Cabins & Rental Group. Wellicht verkopen we binnen de groep precies wat jij zoekt, en kunnen we je alsnog aan je gewenste cabine of unit helpen.

Wat is de levertijd van een cabine of unit op maat?

De levertijd hangt volledig af van de grootte van het project. Zodra we een goed idee hebben van de grootte van de aanvraag, kunnen we een inschatting maken van de levertijd. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wat is de geschatte prijs van een maatwerk cabine of unit?

Het is moeilijk om een prijsinschatting te maken voor maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat jouw cabine of unit gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een prijsindicatie.

Industrie
Portiersloge Lees meer
Industrie
Kantoorruimte Lees meer
Thuis
Tuinhuis Lees meer

Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor een unit of cabine?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we laten je direct weten of we iets voor je kunnen betekenen.

Neem contact op