Sanitair-unit.

Sanitair-units voor bijvoorbeeld campings, jachthavens en evenementen.

Op maat gemaakte sanitair-units

Heb jij een sanitair-unit nodig voor een bouwplaats, evenement, camping, jachthaven of andere situatie? Bij De Schans maken we op maat gemaakte sanitair-units. Zo kun jij het sanitair voorzien, zoals je het voor ogen hebt.

Je kunt kiezen voor een complete sanitaire unit, maar bijvoorbeeld ook voor een wc douche unit. We maken ook units met alleen douches, een badkamer unit, of een toiletunit. Alles is mogelijk bij De Schans.

Een sanitaire-unit voor iedere situatie

Ga je een groot festival voorzien van sanitair, of heb je juist simpele sanitair nodig voor een verbouwing? We kunnen voor iedere situatie de juiste unit voorzien.

We voorzien units voor campings, jachthavens, evenementen, bouwplaatsen en andere situaties. Zo weten we voor elke situatie welke onderdelen niet te missen zijn in jouw sanitaire-unit. Ga je bijvoorbeeld in de winter verbouwen? Dan is een verwarmde unit wel zo handig.

We voorzien voor iedere situatie een op maat gemaakte oplossing.

Op zoek naar een sanitaire-unit?

Zoek je een maatwerk sanitaire-unit voor jouw situatie?

Scroll naar beneden en neem contact op om te weten hoe we jou kunnen helpen.

Benieuwd wat een maatwerk unit kost?

Ga naar de online calculator en ontvang direct een prijsindicatie voor een maatwerk unit.

Bereken direct

Veelgestelde vragen

Welke maatwerk oplossingen kunnen jullie voorzien?

We hebben sinds 1978 alle maatwerk oplossingen voorzien die werden aangevraagd. Dit varieert van standaard oplossingen als portiersloges, kassa-units en klaslokalen, tot speciale toepassingen als thuiskantoren, gyms, foodstands, tuinhuizen, en meer. Ben je benieuwd of we je bij jouw verzoek kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via het formulier, e-mail of telefoon.

Leveren jullie ook standaard oplossingen?

De Schans levert geen standaardoplossingen, maar wellicht kunnen we je wel verder helpen. Onze zusterondernemingen, Dit Is Plek, Thuis Aan Huis en Modular Building Company vallen, net als ons, onder de Orange Cabins & Rental Group. Wellicht verkopen we binnen de groep precies wat jij zoekt, en kunnen we je alsnog aan je gewenste cabine of unit helpen.

Wat is de levertijd van een cabine of unit op maat?

De levertijd hangt volledig af van de grootte van het project. Zodra we een goed idee hebben van de grootte van de aanvraag, kunnen we een inschatting maken van de levertijd. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wat is de geschatte prijs van een maatwerk cabine of unit?

Het is moeilijk om een prijsinschatting te maken voor maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat jouw cabine of unit gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een prijsindicatie.

Horeca & Evenementen
Strandpaviljoen Lees meer
Onderwijs & Kinderopvang
Klaslokalen Lees meer
Industrie
Portiersloge Lees meer

Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor een unit of cabine?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we laten je direct weten of we iets voor je kunnen betekenen.

Neem contact op