Toegangsunit.

Op maat gemaakte toegangsunits voor de industrie.

Maatwerk oplossingen voor jouw toegangsunit

Heb jij een toegangsunit met specifieke eisen nodig voor je terrein? Bij De Schans maken we maatwerk units en prefab modules voor iedere situatie. Zo kun jij je toegangsunit volledig naar wens inrichten.

Kies voor een kleine eenmansunit of ga voor een grotere unit met sanitaire voorzieningen of zelfs met keuken. Bij ons is alles mogelijk.

Van portiersloge tot toegangscontrole

Wil je een overkapte werkplek bieden aan je portier of beveiliger? Of wil je controleren wie je terrein betreedt met een toegangscontrole? Met onze maatwerk oplossingen bepaal jij de eigenschappen van de toegangsunit.

We kunnen units maken voor hotels en campings, maar ook voor festivals, evenementen, sportverenigingen en noem maar op. Met onze jarenlange ervaring kunnen we volledig aan jouw eisen en wensen voldoen.

Op zoek naar een toegangsunit op maat?

Al onze units zijn op maat gemaakte oplossingen. We gaan speciaal voor jou aan de slag met een ontwerp en de bouw.

Neem contact met ons op voor meer informatie. We beantwoorden graag al je vragen. Sroll naar beneden voor onze contactgegevens.

Benieuwd wat een maatwerk unit kost?

Ga naar de online calculator en ontvang direct een prijsindicatie voor een maatwerk unit.

Bereken direct

Veelgestelde vragen

Welke maatwerk oplossingen kunnen jullie voorzien?

We hebben sinds 1978 alle maatwerk oplossingen voorzien die werden aangevraagd. Dit varieert van standaard oplossingen als portiersloges, kassa-units en klaslokalen, tot speciale toepassingen als thuiskantoren, gyms, foodstands, tuinhuizen, en meer. Ben je benieuwd of we je bij jouw verzoek kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via het formulier, e-mail of telefoon.

Leveren jullie ook standaard oplossingen?

De Schans levert geen standaardoplossingen, maar wellicht kunnen we je wel verder helpen. Onze zusterondernemingen, Dit Is Plek, Thuis Aan Huis en Modular Building Company vallen, net als ons, onder de Orange Cabins & Rental Group. Wellicht verkopen we binnen de groep precies wat jij zoekt, en kunnen we je alsnog aan je gewenste cabine of unit helpen.

Wat is de levertijd van een cabine of unit op maat?

De levertijd hangt volledig af van de grootte van het project. Zodra we een goed idee hebben van de grootte van de aanvraag, kunnen we een inschatting maken van de levertijd. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wat is de geschatte prijs van een maatwerk cabine of unit?

Het is moeilijk om een prijsinschatting te maken voor maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat jouw cabine of unit gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een prijsindicatie.

Kunnen units in termijnen worden betaald?

Een maatwerk unit kan in één keer worden betaald, maar huurkoop is ook mogelijk. Zo spreid je de betaling over verschillende termijn. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw units maandelijks af te betalen in 3 jaar. Vraag bij een account manager naar de mogelijkheden.

Horeca & Evenementen
Toegangscontrole & kassa’s Lees meer
Horeca & Evenementen
Strandpaviljoen Lees meer
Industrie
Bouwkeet Lees meer

Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor een unit of cabine?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we laten je direct weten of we iets voor je kunnen betekenen.

Neem contact op