Berging voor woningen.

Laat extra berging maken met op maat gemaakte opslagunits.

Extra bergingsruimte nodig?

Wil jij extra bergingsruimte bij jouw woning, maar heb je simpelweg niet genoeg ruimte? Dan is een op maat gemaakte berging van De Schans wellicht iets voor jou.

We maken voor jou een berging op maat, welke bij het huis geplaatst wordt. Zo bepaal je zelf hoe de berging eruit komt te zien, waar deze komt te staan en heb je invloed op de kosten.

Bergingsruimte op maat gemaakt

Wij hebben sinds 1978 ervaring met het bouwen van vrijstaande bergingen. In ieder segment kunnen we een op maat gemaakte berging leveren. Zo weet je zeker dat de berging binnen je budget, en bij je huis past.

De berging wordt geplaatst waar jij wil. Zo kun je een berging aan je garage maken, maar bijvoorbeeld ook een losstaand tuinhuis.

Interesse in een berging voor jouw woning?

Ben je op zoek naar een berging voor jouw woning en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Scroll naar beneden en klik op de knop om contact op te nemen. We vertellen je alles over de mogelijkheden bij De Schans.

Benieuwd wat een maatwerk unit kost?

Ga naar de online calculator en ontvang direct een prijsindicatie voor een maatwerk unit.

Bereken direct

Veelgestelde vragen

Welke maatwerk oplossingen kunnen jullie voorzien?

We hebben sinds 1978 alle maatwerk oplossingen voorzien die werden aangevraagd. Dit varieert van standaard oplossingen als portiersloges, kassa-units en klaslokalen, tot speciale toepassingen als thuiskantoren, gyms, foodstands, tuinhuizen, en meer. Ben je benieuwd of we je bij jouw verzoek kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via het formulier, e-mail of telefoon.

Leveren jullie ook standaard oplossingen?

De Schans levert geen standaardoplossingen, maar wellicht kunnen we je wel verder helpen. Onze zusterondernemingen, Dit Is Plek, Thuis Aan Huis en Modular Building Company vallen, net als ons, onder de Orange Cabins & Rental Group. Wellicht verkopen we binnen de groep precies wat jij zoekt, en kunnen we je alsnog aan je gewenste cabine of unit helpen.

Wat is de levertijd van een cabine of unit op maat?

De levertijd hangt volledig af van de grootte van het project. Zodra we een goed idee hebben van de grootte van de aanvraag, kunnen we een inschatting maken van de levertijd. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wat is de geschatte prijs van een maatwerk cabine of unit?

Het is moeilijk om een prijsinschatting te maken voor maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat jouw cabine of unit gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een prijsindicatie.

Kunnen units in termijnen worden betaald?

Een maatwerk unit kan in één keer worden betaald, maar huurkoop is ook mogelijk. Zo spreid je de betaling over verschillende termijn. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw units maandelijks af te betalen in 3 jaar. Vraag bij een account manager naar de mogelijkheden.

Horeca & Evenementen
Merkactivaties Lees meer
Thuis
Gastenverblijf Lees meer
Horeca & Evenementen
Sanitair-unit Lees meer

Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor een unit of cabine?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we laten je direct weten of we iets voor je kunnen betekenen.

Neem contact op