Klaslokalen.

Op maat gemaakte klaslokalen voor onderwijsinstellingen.

Extra klaslokalen nodig?

Is je school toe aan uitbreiding, of heb je tijdelijk extra klaslokalen nodig om te kunnen verbouwen? De Schans levert maatwerk units en prefab modules.

Met onze maatwerk units voldoen de lokalen altijd aan al je eisen en wensen. Ze kunnen hierdoor ook heel goed naast het huidige schoolgebouw worden geplaatst.

Meer dan een klaslokaal

Bij De Schans leveren we niet alleen een klaslokaal, maar alles dat scholieren of studenten nodig hebben. Denk aan sanitaire voorzieningen, een keuken of een aula.

De units kunnen overigens worden voorzien van grote ramen, klimaatbeheersing en isolatie, om een aangenaam leerklimaat te creëren.

Behoefte aan maatwerk klaslokalen?

Wil jij de leerlingen of studenten van jouw school voorzien van een fijne leeromgeving? Kies dan voor een maatwerk oplossing van De Schans.

Onderaan deze pagina vind je onze contactgegevens om meer informatie op te vragen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en onze services.

Benieuwd wat een maatwerk unit kost?

Ga naar de online calculator en ontvang direct een prijsindicatie voor een maatwerk unit.

Bereken direct

Veelgestelde vragen

Welke maatwerk oplossingen kunnen jullie voorzien?

We hebben sinds 1978 alle maatwerk oplossingen voorzien die werden aangevraagd. Dit varieert van standaard oplossingen als portiersloges, kassa-units en klaslokalen, tot speciale toepassingen als thuiskantoren, gyms, foodstands, tuinhuizen, en meer. Ben je benieuwd of we je bij jouw verzoek kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via het formulier, e-mail of telefoon.

Leveren jullie ook standaard oplossingen?

De Schans levert geen standaardoplossingen, maar wellicht kunnen we je wel verder helpen. Onze zusterondernemingen, Dit Is Plek, Thuis Aan Huis en Modular Building Company vallen, net als ons, onder de Orange Cabins & Rental Group. Wellicht verkopen we binnen de groep precies wat jij zoekt, en kunnen we je alsnog aan je gewenste cabine of unit helpen.

Wat is de levertijd van een cabine of unit op maat?

De levertijd hangt volledig af van de grootte van het project. Zodra we een goed idee hebben van de grootte van de aanvraag, kunnen we een inschatting maken van de levertijd. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wat is de geschatte prijs van een maatwerk cabine of unit?

Het is moeilijk om een prijsinschatting te maken voor maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat jouw cabine of unit gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een prijsindicatie.

Kunnen units in termijnen worden betaald?

Een maatwerk unit kan in één keer worden betaald, maar huurkoop is ook mogelijk. Zo spreid je de betaling over verschillende termijn. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw units maandelijks af te betalen in 3 jaar. Vraag bij een account manager naar de mogelijkheden.

Thuis
Tuinhuis Lees meer
Onderwijs & Kinderopvang
Kinderdagverblijf Lees meer
Industrie
Bouwkeet Lees meer

Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor een unit of cabine?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we laten je direct weten of we iets voor je kunnen betekenen.

Neem contact op