Toegangscontrole & kassa’s.

Prefab modules en units voor toegangspoorten, kassa’s, kaartcontrole en meer.

Toegangscontrole op maat – Met of zonder kassa

Op zoek naar een toegangspoort om de toegang naar een terrein te controleren? Overweeg dan eens de maatwerk units en prefab modules van De Schans.

Wij maken de units geheel op maat, zodat deze aan al je eisen en wensen voldoen. Onze units kunnen dan ook precies geplaatst worden waar jij de toegangscontrole wil laten plaatsvinden.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Kies voor een simpele toegangspoort om de doorstroom simpelweg te verminderen. Of kies voor een beveiligde toegang met draaihekken en controlesysteem.

Het is ook mogelijk om een kassahuisje aan de unit van de toegangscontrole toe te voegen, zodat bezoekers direct hun toegangsbewijs kunnen kopen.

Behoefte aan een maatwerk toegangspoort?

Wil je helemaal zelf bepalen hoe de toegangscontrole eruit komt te zien? De Schans levert altijd maatwerk en kan hierdoor volledig aan jouw behoeften voldoen.

Voor meer informatie scroll je verder naar beneden om direct contact met ons op te nemen.

Benieuwd wat een maatwerk unit kost?

Ga naar de online calculator en ontvang direct een prijsindicatie voor een maatwerk unit.

Bereken direct

Veelgestelde vragen

Welke maatwerk oplossingen kunnen jullie voorzien?

We hebben sinds 1978 alle maatwerk oplossingen voorzien die werden aangevraagd. Dit varieert van standaard oplossingen als portiersloges, kassa-units en klaslokalen, tot speciale toepassingen als thuiskantoren, gyms, foodstands, tuinhuizen, en meer. Ben je benieuwd of we je bij jouw verzoek kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via het formulier, e-mail of telefoon.

Leveren jullie ook standaard oplossingen?

De Schans levert geen standaardoplossingen, maar wellicht kunnen we je wel verder helpen. Onze zusterondernemingen, Dit Is Plek, Thuis Aan Huis en Modular Building Company vallen, net als ons, onder de Orange Cabins & Rental Group. Wellicht verkopen we binnen de groep precies wat jij zoekt, en kunnen we je alsnog aan je gewenste cabine of unit helpen.

Wat is de levertijd van een cabine of unit op maat?

De levertijd hangt volledig af van de grootte van het project. Zodra we een goed idee hebben van de grootte van de aanvraag, kunnen we een inschatting maken van de levertijd. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wat is de geschatte prijs van een maatwerk cabine of unit?

Het is moeilijk om een prijsinschatting te maken voor maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat jouw cabine of unit gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een prijsindicatie.

Thuis
Tuinkantoor Lees meer
Thuis
Gastenverblijf Lees meer
Horeca & Evenementen
Sanitair-unit Lees meer

Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor een unit of cabine?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we laten je direct weten of we iets voor je kunnen betekenen.

Neem contact op