Foodstand / Horecagebouw.

Foodstands en horecagebouwen voor cafetaria’s, cafés, restaurants, campings en meer.

Maatwerk oplossingen voor een horeca unit

Heb jij een horeca unit nodig voor een cafetaria, café, restaurant, snackbar of andere situatie? Bij De Schans maken we op maat gemaakte horeca containers voor iedere situatie. Zo kun jij je foodstand volledig naar eigen wensen inrichten.

Je kunt kiezen voor een pop-up container met schuifraam voor uitgifte of afhalen, maar je kunt ook kiezen voor een grotere unit of prefab module om zitgelegenheid te bieden.

Van foodstand tot horecabouw

Of je nu vaste huisvesting voor een nieuwe horeca gelegenheid wilt of een festival wilt voorzien van een pop-up bar. Wij maken een unit die bij iedere situatie past.

We kunnen units maken voor campings, jachthavens, sportverenigingen, evenementen of toeristische attracties. Met onze jarenlange ervaring weten we precies welke onderdelen niet aan jouw unit mogen ontbreken. Denk aan sanitaire voorzieningen, verwarming en ramen.

Ben jij op zoek naar een maatwerk oplossing voor je horeca gelegenheid?

Al onze unites zijn op maat gemaakte oplossingen. Alleen voor jou. Dus ben jij op zoek naar een maatwerk oplossing voor jouw situatie? De Schans maakt het.

Scroll naar beneden en neem direct contact met ons op om te weten te komen hoe we jou kunnen helpen.

Benieuwd wat een maatwerk unit kost?

Ga naar de online calculator en ontvang direct een prijsindicatie voor een maatwerk unit.

Bereken direct

Veelgestelde vragen

Welke maatwerk oplossingen kunnen jullie voorzien?

We hebben sinds 1978 alle maatwerk oplossingen voorzien die werden aangevraagd. Dit varieert van standaard oplossingen als portiersloges, kassa-units en klaslokalen, tot speciale toepassingen als thuiskantoren, gyms, foodstands, tuinhuizen, en meer. Ben je benieuwd of we je bij jouw verzoek kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via het formulier, e-mail of telefoon.

Leveren jullie ook standaard oplossingen?

De Schans levert geen standaardoplossingen, maar wellicht kunnen we je wel verder helpen. Onze zusterondernemingen, Dit Is Plek, Thuis Aan Huis en Modular Building Company vallen, net als ons, onder de Orange Cabins & Rental Group. Wellicht verkopen we binnen de groep precies wat jij zoekt, en kunnen we je alsnog aan je gewenste cabine of unit helpen.

Wat is de levertijd van een cabine of unit op maat?

De levertijd hangt volledig af van de grootte van het project. Zodra we een goed idee hebben van de grootte van de aanvraag, kunnen we een inschatting maken van de levertijd. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wat is de geschatte prijs van een maatwerk cabine of unit?

Het is moeilijk om een prijsinschatting te maken voor maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat jouw cabine of unit gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een prijsindicatie.

Horeca & Evenementen
Merkactivaties Lees meer
Horeca & Evenementen
Sanitair-unit Lees meer
Industrie
Portiersloge Lees meer

Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor een unit of cabine?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we laten je direct weten of we iets voor je kunnen betekenen.

Neem contact op