Bouwkeet.

Op maat gemaakte bouwkeet met speciale toevoegingen.

Bouwkeet of schaftkeet nodig?

Heb je een open werkterrein en wil je medewerkers graag van een binnenruimte voorzien? Dan is een maatwerk bouwkeet wellicht de oplossing voor jou.

De Schans levert maatwerk oplossingen voor iedere situatie. Zo kun jij je medewerkers van een werkplek, volledig kantoor, schuilplaats of lunchruimte voorzien. Alles is mogelijk.

Een bouwkeet die past bij jouw behoeften

Of je nu op zoek bent naar een schaftkeet, een bouwkeet met kantoorplekken, een enkele of meerdere units, De Schans levert het. We kunnen het precies leveren zoals jij het in gedachten hebt. Met of zonder verlichting, sanitaire voorzieningen, isolatie of verwarming – jij bepaalt.

Uiteraard zijn ook de afmetingen volledig aanpasbaar. Zo is je bouwkeet nooit te klein of te groot. Jouw medewerkers blijven tevreden en je project wordt echt een succes.

Op zoek naar een bouwkeet op maat?

Op zoek naar een passende oplossing voor jouw situatie? Wij leveren een bouwkeet op maat.

Neem contact met ons op (scroll naar beneden) om meer te weten te komen over de mogelijkheden die De Schans al sinds 1978 aanbiedt.

Benieuwd wat een maatwerk unit kost?

Ga naar de online calculator en ontvang direct een prijsindicatie voor een maatwerk unit.

Bereken direct

Veelgestelde vragen

Welke maatwerk oplossingen kunnen jullie voorzien?

We hebben sinds 1978 alle maatwerk oplossingen voorzien die werden aangevraagd. Dit varieert van standaard oplossingen als portiersloges, kassa-units en klaslokalen, tot speciale toepassingen als thuiskantoren, gyms, foodstands, tuinhuizen, en meer. Ben je benieuwd of we je bij jouw verzoek kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via het formulier, e-mail of telefoon.

Leveren jullie ook standaard oplossingen?

De Schans levert geen standaardoplossingen, maar wellicht kunnen we je wel verder helpen. Onze zusterondernemingen, Dit Is Plek, Thuis Aan Huis en Modular Building Company vallen, net als ons, onder de Orange Cabins & Rental Group. Wellicht verkopen we binnen de groep precies wat jij zoekt, en kunnen we je alsnog aan je gewenste cabine of unit helpen.

Wat is de levertijd van een cabine of unit op maat?

De levertijd hangt volledig af van de grootte van het project. Zodra we een goed idee hebben van de grootte van de aanvraag, kunnen we een inschatting maken van de levertijd. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wat is de geschatte prijs van een maatwerk cabine of unit?

Het is moeilijk om een prijsinschatting te maken voor maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat jouw cabine of unit gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een prijsindicatie.

Horeca & Evenementen
Sanitair-unit Lees meer
Horeca & Evenementen
Merkactivaties Lees meer
Onderwijs & Kinderopvang
Klaslokalen Lees meer

Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor een unit of cabine?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we laten je direct weten of we iets voor je kunnen betekenen.

Neem contact op