Merkactivaties.

Merkactivatie op een representatieve en bijpassende wijze.

Merkactivatie op een passende manier

Laat de consument in aanraking komen met jouw merk op een representatieve en bijpassende wijze. Geheel naar wens verzorgen wij maatwerk units en prefab modules die voor een grote verscheidenheid aan toepassingen kunnen worden ingezet.

Promoot je merk op een festival, bij een evenement, in het stadscentrum of op een beurs. Met onze maatwerk oplossingen kun jij overal aan de slag met merkactivatie.

Jouw merk, onze bijdrage

Of je nu op zoek bent naar een branded bar voor een festival, een pop-up brandstore voor in een winkelcentrum of promotie stand op een beurs, wij kunnen het volledig in jouw stijl verzorgen.

Met onze maatwerk oplossingen kun jij consumenten enthousiasmeren op een karakteristieke wijze.

Op zoek naar een maatwerk oplossing voor merkactivatie?

Ben jij op zoek naar een branded bar, pop-up brandstore, promotie stand of andere vorm van merkactivatie? Bij De Schans staan we al voor je klaar.

Voor al je maatwerk neem je contact met ons op door naar beneden te scrollen. Jouw merk, onze bijdrage.

Benieuwd wat een maatwerk unit kost?

Ga naar de online calculator en ontvang direct een prijsindicatie voor een maatwerk unit.

Bereken direct

Veelgestelde vragen

Welke maatwerk oplossingen kunnen jullie voorzien?

We hebben sinds 1978 alle maatwerk oplossingen voorzien die werden aangevraagd. Dit varieert van standaard oplossingen als portiersloges, kassa-units en klaslokalen, tot speciale toepassingen als thuiskantoren, gyms, foodstands, tuinhuizen, en meer. Ben je benieuwd of we je bij jouw verzoek kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via het formulier, e-mail of telefoon.

Leveren jullie ook standaard oplossingen?

De Schans levert geen standaardoplossingen, maar wellicht kunnen we je wel verder helpen. Onze zusterondernemingen, Dit Is Plek, Thuis Aan Huis en Modular Building Company vallen, net als ons, onder de Orange Cabins & Rental Group. Wellicht verkopen we binnen de groep precies wat jij zoekt, en kunnen we je alsnog aan je gewenste cabine of unit helpen.

Wat is de levertijd van een cabine of unit op maat?

De levertijd hangt volledig af van de grootte van het project. Zodra we een goed idee hebben van de grootte van de aanvraag, kunnen we een inschatting maken van de levertijd. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wat is de geschatte prijs van een maatwerk cabine of unit?

Het is moeilijk om een prijsinschatting te maken voor maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat jouw cabine of unit gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een prijsindicatie.

Kunnen units in termijnen worden betaald?

Een maatwerk unit kan in één keer worden betaald, maar huurkoop is ook mogelijk. Zo spreid je de betaling over verschillende termijn. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw units maandelijks af te betalen in 3 jaar. Vraag bij een account manager naar de mogelijkheden.

Horeca & Evenementen
Sanitair-unit Lees meer
Horeca & Evenementen
Strandpaviljoen Lees meer
Industrie
Toegangsunit Lees meer

Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor een unit of cabine?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we laten je direct weten of we iets voor je kunnen betekenen.

Neem contact op