Buitenschoolse opvang.

Op maat gemaakte gebouwen voor buitenschoolse opvang.

Buitenschoolse opvang uitbreiden?

Wil je graag huisvesting voor je buitenschoolse opvang, of is de huidige huisvesting toe aan uitbreiding? Overweeg dan eens een op maat gemaakte unit van De Schans.

Wij maken de units geheel op maat, zodat deze aan al je eisen en wensen voldoet. Hierdoor kunnen onze prefab modules en units prima naast je huidige locatie worden geplaatst.

Huisvesting voor buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang moet een prettige plek zijn om samen te komen. We doen er dan ook alles aan om kinderen te bieden wat ze nodig hebben. Zo kunnen we verwarmingsunits, sanitaire voorzieningen, voldoende ramen en isolatie toevoegen.

De units kunnen overal geplaatst worden. Bijvoorbeeld ter uitbreiding naast je bestaande gebouw, of ergens op het schoolplein of de parkeerplaats. Zo hoeven kinderen nooit ver naar de opvang te lopen.

Unit voor buitenschoolse opvang op maat

Bij De Schans leveren we uitsluitend maatwerk. Hierdoor bepaal je helemaal zelf de sfeer die de buitenschoolse opvang uitstraalt.

Scroll naar beneden om direct contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgaaf.

Benieuwd wat een maatwerk unit kost?

Ga naar de online calculator en ontvang direct een prijsindicatie voor een maatwerk unit.

Bereken direct

Veelgestelde vragen

Welke maatwerk oplossingen kunnen jullie voorzien?

We hebben sinds 1978 alle maatwerk oplossingen voorzien die werden aangevraagd. Dit varieert van standaard oplossingen als portiersloges, kassa-units en klaslokalen, tot speciale toepassingen als thuiskantoren, gyms, foodstands, tuinhuizen, en meer. Ben je benieuwd of we je bij jouw verzoek kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via het formulier, e-mail of telefoon.

Leveren jullie ook standaard oplossingen?

De Schans levert geen standaardoplossingen, maar wellicht kunnen we je wel verder helpen. Onze zusterondernemingen, Dit Is Plek, Thuis Aan Huis en Modular Building Company vallen, net als ons, onder de Orange Cabins & Rental Group. Wellicht verkopen we binnen de groep precies wat jij zoekt, en kunnen we je alsnog aan je gewenste cabine of unit helpen.

Wat is de levertijd van een cabine of unit op maat?

De levertijd hangt volledig af van de grootte van het project. Zodra we een goed idee hebben van de grootte van de aanvraag, kunnen we een inschatting maken van de levertijd. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wat is de geschatte prijs van een maatwerk cabine of unit?

Het is moeilijk om een prijsinschatting te maken voor maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat jouw cabine of unit gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een prijsindicatie.

Industrie
Kantoorruimte Lees meer
Thuis
Tuinhuis Lees meer
Industrie
Portiersloge Lees meer

Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor een unit of cabine?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we laten je direct weten of we iets voor je kunnen betekenen.

Neem contact op