Kinderdagverblijf.

Op maat gemaakte kinderdagverblijven.

Kinderdagverblijf beginnen?

Wil jij een kinderopvang beginnen of de huidige ruimte uitbreiden? Met onze op maat gemaakte units en prefab modules kun jij in no-time aan de slag.

Wij maken de units geheel op maat, waardoor jij zelf de sfeer van de opvang bepaalt. We kunnen er ook voor zorgen dat de uitstraling past bij je huidige locatie, zodat de unit er netjes naast kan worden geplaatst.

Huisvesting voor kinderopvang

Een kinderdagverblijf moet een veilige omgeving zijn, waar zowel kinderen als ouders rust kunnen vinden, maar ook plezier kunnen maken. We kunnen alle voorzieningen bieden die kinderen nodig hebben, zoals sanitair, een keuken, klimaatbeheersing, isolatie enz.

Onze units kunnen overal worden geplaatst. Zo kun je ervoor zorgen dat de kinderopvang goed bereikbaar is.

Op zoek naar een maatwerk kinderdagverblijf?

Bij De Schans kun je rekenen op 100% maatwerk. Geen unit of prefab module is hetzelfde, want we gaan uitsluitend voor jouw kinderdagverblijf aan de slag.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgaaf. Scroll naar beneden voor onze gegevens.

Benieuwd wat een maatwerk unit kost?

Ga naar de online calculator en ontvang direct een prijsindicatie voor een maatwerk unit.

Bereken direct

Veelgestelde vragen

Welke maatwerk oplossingen kunnen jullie voorzien?

We hebben sinds 1978 alle maatwerk oplossingen voorzien die werden aangevraagd. Dit varieert van standaard oplossingen als portiersloges, kassa-units en klaslokalen, tot speciale toepassingen als thuiskantoren, gyms, foodstands, tuinhuizen, en meer. Ben je benieuwd of we je bij jouw verzoek kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via het formulier, e-mail of telefoon.

Leveren jullie ook standaard oplossingen?

De Schans levert geen standaardoplossingen, maar wellicht kunnen we je wel verder helpen. Onze zusterondernemingen, Dit Is Plek, Thuis Aan Huis en Modular Building Company vallen, net als ons, onder de Orange Cabins & Rental Group. Wellicht verkopen we binnen de groep precies wat jij zoekt, en kunnen we je alsnog aan je gewenste cabine of unit helpen.

Wat is de levertijd van een cabine of unit op maat?

De levertijd hangt volledig af van de grootte van het project. Zodra we een goed idee hebben van de grootte van de aanvraag, kunnen we een inschatting maken van de levertijd. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wat is de geschatte prijs van een maatwerk cabine of unit?

Het is moeilijk om een prijsinschatting te maken voor maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat jouw cabine of unit gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een prijsindicatie.

Thuis
Tuinkantoor Lees meer
Thuis
Tuinhuis Lees meer
Industrie
Portiersloge Lees meer

Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor een unit of cabine?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we laten je direct weten of we iets voor je kunnen betekenen.

Neem contact op