Installatieberging.

Op maat gemaakte installatiebergingen voor de industrie.

Op maat gemaakte installatieberging

Heb jij een installatieberging nodig voor op kantoor, in een werkplaats, fabriek of andere industrie? Bij De Schans leveren we maatwerk units voor installatiebergingen.

We maken een berging op maat, die zowel binnen als buiten geplaatst kan worden. Je bepaalt helemaal zelf hoe groot de unit is en hoe deze eruit komt te zien.

Een installatieberging voor iedere situatie

Heb je een installatieberging nodig voor een verbouwing of wil je deze permanent in de fabriekshal plaatsen? Wij kunnen voor iedere situatie een passende unit maken.

Kies bijvoorbeeld voor een kleine unit die als opslagkast fungeert of voor een volledige unit met deur en ramen waar je naar binnen kunt lopen. Jij bepaalt de afmetingen en de voorzieningen.

Wil jij een installatieberging op maat?

Ben jij op zoek naar een installatieberging die precies past bij jouw situatie? De Schans biedt uitsluitend maatwerk oplossingen die bij jouw situatie passen.

Neem direct contact met ons op door naar beneden te scrollen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Benieuwd wat een maatwerk unit kost?

Ga naar de online calculator en ontvang direct een prijsindicatie voor een maatwerk unit.

Bereken direct

Veelgestelde vragen

Welke maatwerk oplossingen kunnen jullie voorzien?

We hebben sinds 1978 alle maatwerk oplossingen voorzien die werden aangevraagd. Dit varieert van standaard oplossingen als portiersloges, kassa-units en klaslokalen, tot speciale toepassingen als thuiskantoren, gyms, foodstands, tuinhuizen, en meer. Ben je benieuwd of we je bij jouw verzoek kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via het formulier, e-mail of telefoon.

Leveren jullie ook standaard oplossingen?

De Schans levert geen standaardoplossingen, maar wellicht kunnen we je wel verder helpen. Onze zusterondernemingen, Dit Is Plek, Thuis Aan Huis en Modular Building Company vallen, net als ons, onder de Orange Cabins & Rental Group. Wellicht verkopen we binnen de groep precies wat jij zoekt, en kunnen we je alsnog aan je gewenste cabine of unit helpen.

Wat is de levertijd van een cabine of unit op maat?

De levertijd hangt volledig af van de grootte van het project. Zodra we een goed idee hebben van de grootte van de aanvraag, kunnen we een inschatting maken van de levertijd. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wat is de geschatte prijs van een maatwerk cabine of unit?

Het is moeilijk om een prijsinschatting te maken voor maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat jouw cabine of unit gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een prijsindicatie.

Kunnen units in termijnen worden betaald?

Een maatwerk unit kan in één keer worden betaald, maar huurkoop is ook mogelijk. Zo spreid je de betaling over verschillende termijn. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw units maandelijks af te betalen in 3 jaar. Vraag bij een account manager naar de mogelijkheden.

Onderwijs & Kinderopvang
Buitenschoolse opvang Lees meer
Thuis
Tuinkantoor Lees meer
Horeca & Evenementen
Toegangscontrole & kassa’s Lees meer

Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor een unit of cabine?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we laten je direct weten of we iets voor je kunnen betekenen.

Neem contact op